25 Ιουν 2009

Αρλέτα live

Και πάλι Χαίρετε...
Μια συναυλία με άρωμα τσάι γιασεμί και διάθεση ανακεφαλαίωσης! Μια μοναδική τραγουδοποιός αφήνει τα συνηθισμένα της λημέρια -το κέντρο και τα Εξάρχεια- και ανηφορίζει στο θέατρο Παπάγου για μία συναυλία - καλειδοσκόπιο σε σαράντα χρόνια δισκογραφικής παρουσίας.
Η Αρλέτα, η ιδανική ερμηνεύτρια ενός ολόκληρου μουσικού ρεύματος, η φωνή με την οποία ενηλικιώθηκε μια ολόκληρη γενιά στα '80ς, επιστρέφει στη σκηνή για μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία. Μαζί της ο Χρήστος Θηβαίος και ο Γιώργης Χριστοδούλου για αναπάντεχα ντουέτα και άλλες μουσικές εκπλήξεις!
Και πάλι Χαίρετε...
Τρεις λέξεις μαγικές. Η κυρία που κρύβεται πίσω τους χωράει σε τρεις συλλαβές, αλλά η καριέρα της δύσκολα χωράει σε λίγες λέξεις. Αρλέτα: τέσσερις δεκαετίες στη δισκογραφία, είκοσι άλμπουμ στις αποσκευές της. Από το 1966 και την πρώτη της ηχογράφηση, η Αρλέτα συναντήθηκε με μεγάλους συνθέτες, όπως Σπανός, Χατζιδάκις και Θεοδωράκης, ενώ το 1981 ακολούθησε ο πρώτος δίσκος με δικά της τραγούδια (Ένα καπέλο με τραγούδια). Αυτό το φθινόπωρο, μετά από δεκαπενταετή σχεδόν απουσία, η Αρλέτα δίνει ραντεβού με το μουσικόφιλο κοινό στα δισκοπωλεία με ένα άλμπουμ με καινούργια και παλιότερα κομμάτια!
Η Αρλέτα ανεβαίνει στη σκηνή γεμάτη ενέργεια και ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου που την εμψύχωσε και τη βοήθησε να ξεπεράσει την πρόσφατη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της.

Κηποθέατρο Παπάγου
Δευτέρα 13 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

2 σχόλια:

Δέσποινα είπε...

τέλεια θα είναι,ελπίζω να καταφέρω να βρίσκομαι εκεί.φχαριστούμε για την ενημέρωση.

αλέξης λ. είπε...

Τέλεια!!!
Έτσι κι αλλιώς, η λατρεμένη μας Αρλέτα έχει τον τρόπο της...
εγώ ευχαριστώ...